Omschrijving

Gelegen op een fijn perceel van 160 m2 bieden wij deze keurig onderhouden geschakelde tussenwoning met berging en garage aan. De woning kenmerkt zich door het uitstekende onderhoudsniveau en de ruimte en het licht. Dit zorgt voor een heerlijk leef klimaat. 

De wijk “Blauwenoord” ligt zeer dichtbij de diverse uitvalswegen. Ook het kleinschalige winkelcentrum De Zwaluwenburg, het grote en vernieuwde winkelcentrum de Flora, het sport- en recreatiecentrum de Scheg, NS station Colmschate, diverse basisscholen en openbaar vervoer zijn binnen enkele minuten te bereiken. Het stadscentrum ligt op circa 15 minuten fietsen.

Indeling

Begane grond:

Je komt de woning binnen in een hal met toegang tot het zwevend toilet en vernieuwde meterkast, ook is hier de vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit deze hal is de royale Z vormige woonkamer te bereiken met open keuken aan de achterzijde. De open keuken is recent gedeeltelijk voorzien van nieuwe inbouw apparatuur. De woonkamer heeft verder een praktische trapkast en openslaande deuren naar de besloten achtertuin.
 
Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot twee (voormalig drie) slaapkamers en de badkamer. De ruimste hoofdslaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel. De moderne badkamer is voorzien van een ruime douche met diverse extra functies, een hangcloset en een badkamer meubel.

Tweede verdieping:

Overloop met berging onder de schuine kap, zeer praktische wasruimte en een derde ruime slaapkamer met dakkapel en extra dakraam.


Aanvaarding in overleg.

Kenmerken