Omschrijving

Meer zicht

Zoekt u ruimte met vrijheid en rustige ligging?  Deze uitgebouwde twee onder een kap woning voldoet misschien aan uw wensen. De garage is extra lang en de oprit biedt ruimte voor twee auto’s.

Indeling
Op de begane grond is een ruime woonkamer ontstaan door de uitbouw aan de achterzijde met schuifpui naar de tuin. Het uitzicht is voor een woonwijk vrij te noemen. U kijkt uit over een bergingsvijver en ligt aan een straat met enkel bestemmingsverkeer. De moderne keuken heeft voldoende ruimte en is praktisch ingedeeld. In de aanbouw aan de achterzijde is de tevens praktische ruime bijkeuken, natuurlijk ook betrekkelijk eenvoudig bij de keuken aan te trekken. Via de bijkeuken is inpandig de garage te bereiken welke een lengte heeft van bijna 7 meter.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De verdieping is licht door een raam in de zijgevel. De badkamer is gedateerd en voorzien van een ligbad, toilet en een wastafel. Door het ruime oppervlak zijn er zeker mogelijkheden om er een riante hoogwaardige badkamer te realiseren.    
	
De tweede verdieping welke bereikbaar is via een vaste trap bestaat uit een ruime overloop met cv opstelling/wasruimte en een vierde slaapkamer met dakraam. Extra bergruimte heeft u achter de knieschotten.

De tuin op het oosten is verzorgd en onderhoudsvriendelijk. De tuin beschikt over een zij ingang.	

Bijzonderheden:
-	Uitgebouwd met schuifpui aan achterzijde
-	Voorzien van een aangebouwde garage die inpandig bereikbaar is
-	Ruime bijkeuken
-	Moderne praktische keuken
-	Vrij uitzicht aan vijver
-	Ligging aan rustige straat nabij centrum

Bijzonderheden

Meer zicht!

Kenmerken