Omschrijving

Wonen met uitzicht op de uiterwaarden en IJssel

Deze tussenwoning type drive-in woning is gelegen aan de rand van Olst. Aan de overkant van de straat loopt u zo de uiterwaarden van de IJssel in.  Deze zogenaamde drive-in woning is gelegen in het midden van een blok van drie woningen. De woonlaag bevindt zich op de eerste verdieping met aan de voorzijde een Frans balkon met het uitzicht over het fraaie landschap rond de IJssel. Op de tweede verdieping zijn de slaapkamers en badkamer. Op de begane grond is een tuinkamer met gashaard en badkamerruimte aan de achterzijde van de woning en aan de voorzijde is een inpandige garage. 

Indeling:
Begane grond:
Entree, vaste trap naar de verdieping, toilet, opstelplaats wasmachine, doorgang tuinkamer en via branddeur naar inpandige garage. De tuinkamer beschikt over een gashaard, openslaande deuren naar achtertuin en badkamer ruimte met douche en wastafel.
Eerste verdieping: 
Overloop, vaste trap naar de verdieping, trapkast, doorgang naar woonkamer. Woonkamer met uitzicht op de uiterwaarden en de IJssel. Door middel van openslaande deuren en frans balkon kunt u binnen genieten van de natuur buiten. Aan de achterzijde van de woning heeft u door middel van openslaande deuren toegang tot het balkon. De open keuken in hoekopstelling is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur.
Tweede verdieping:
Overloop, opstelplaats zonneboiler, cv ketel, 2 slaapkamers en badkamer. Badkamer uitgerust met ligbad, tweede toilet en wastafel. 

Bijzonderheden:
-Schitterend uitzicht op de uiterwaarden en de IJssel
-Inpandige geïsoleerde garage
-Multifunctionele tuinkamer op de begane grond 
-Ruime doorzonkamer met veel lichtinval door de grote puien aan voor- en achterzijde

Kenmerken