Omschrijving

Centraal uitgebouwde tweekapper

Deze in het centrum gelegen twee onder 1 kap is door de jaren heen fors vergroot. Zo heeft het een uitbouw aan de achterzijde, een dakkapel aan de voor- en achterzijde en een dakopbouw op de garage. De ruime voortuin biedt privacy in de woning aan de voorzijde en de besloten kleinere achtertuin waarborgt dit aan de achterzijde. 

Via de zijkant van het object komt men in de centrale hal waaruit de woonkamer en de garage zijn te bereiken. Tevens treft men hier het toilet met fontein aan en de vaste trap naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde en heeft een oppervlakte van circa 30m2. De keuken en suite aan de achterzijde heeft een oppervlak van circa 21m2 en biedt via een ruime raampartij uitzicht op de tuin, via de openslaande deur komt men direct op het terras. De achtertuin op het westen, met bestrating en zitkuil, is onderhoudsvriendelijk. Het gehele woonoppervlak van de begane grond is voorzien van vloerverwarming.

De eerste verdieping had oorspronkelijk drie slaapkamers maar aan de voorzijde is van twee slaapkamers er een gemaakt met ruime vaste kastenwand. De badkamer met dakkapel is voorzien van een ligbad, een toilet en een badkamer ameublement. Via een vaste trap bereikt men de tweede verdieping.

De tweede verdieping met een hoogte van circa 230cm is nu in gebruik als opbergruimte en logeerkamer. Achter de knieschotten is veel bergruimte. Tevens bevindt zich op deze verdieping de CV ketel en de mechanische ventilator.

De garage met openslaande houten deuren aan de voorzijde en een toegang tot de tuin aan de achterzijde is geïsoleerd. Via een degelijke steektrap is de atelierruimte bereikbaar. 

--KORTOM EEN PRETTIGE GEZINSWONING OP EEN LEUKE LOCATIE--


De vraagprijs dient u te lezen als bieden vanaf prijs

Kenmerken