Omschrijving

Puntjes op de i.

Nabij het centrum van Wijhe gelegen ruime uitgebouwde hoekwoning op ruim perceel met garage met energielabel A. Het betreft een echte eengezinswoning maar is daarnaast ook aangepast voor mindervaliden. De woning is uitgebouwd aan de achterzijde met een hoogwaardige Serbo serre. Het perceel is ruim 9 meter breed.

De woning is voorzien van en recente goede badkamer, een vernieuwd toilet en een hoogwaardige in hoogte verstelbare keuken. Er moeten alleen in elke ruimtes wel puntjes op de i gezet worden voor wat betreft afwerkingen.

Op energie en isolatie niveau is de woning tevens up to date. Hij is volledig geïsoleerd en voorzien van 14 zonnepanelen. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Alle ramen en kozijnen zijn van kunststof met HR + beglazing. 

De serre is van hoogwaardig aluminium en is gefundeerd met schroefpalen. De warmte wordt desgewenst buiten gehouden met een zonnescherm over de gehele serre.

Indeling:

Wanneer uw auto droog onder de carport is geparkeerd loopt u overdekt naar de voordeur. De hal is ruim en heeft naast een toiletruimte de open trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is licht en ruim, aan de achterzijde is de hoogwaardig in hoogte verstelbare industriële keuken. De garage bereikt u intern. 

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is modern met inloopdouche, tweede toilet en een wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een balkon.

De tweede verdieping is via vaste trap bereikbaar en omvat een overloop met veel bergruimte en een vierde slaapkamer. Het dakraam is op het noorden gelegen.

De tuin is breed en biedt voldoende mogelijkheden om hier iets moois van te maken. Nu is de aanleg eenvoudig en sober.

Bijzonderheden:
Volledig geïsoleerd, energielabel A
14 zonnepanelen
Vloerverwarming op begane grond
Kunststof kozijnen met HR + beglazing
Hoogwaardige serre
Ruim perceel
Brede tuin
Ruime carport
Woning waar de puntjes nog op de i moeten

Kenmerken