Omschrijving

Goed Toeven

Deze goed gelegen twee onder één kap is aan de achterzijde uitgebouwd en is derhalve een woning waar u goed kunt toeven. De garage is lekker breed en voorzien van een goede carport. In de tuin is een veranda gecreëerd, de ligging van de achtertuin is op het zuidwesten. 

Indeling:

Begane grond: Via de zij-ingang betreedt men de lichte hal. De hal met garderobe omvat  een vaste trap naar de verdieping, en geeft toegang tot de woonkamer en het toilet met fontein. De woonkamer in L vorm is een echte doorzonkamer met mogelijkheid voor een houtkachel. De praktische moderne keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De half open keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser op hoogte. De bijkeuken verbindt de keuken met de garage. De garage is halfsteens uitgevoerd en voorzien van een betonvloer en wateraansluiting met een doorgang naar de tuin en een ruime carport aan de voorzijde. 

Eerste verdieping: Overloop, drie goed bemeten slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van inloopcabine, ligbad, wandcloset en een dubbele wastafel. Via de vaste trap komt men op de tweede verdieping.

De tweede verdieping bestaat uit een overloop met opstelplaats van de cv-combiketel. Achter de knieschotten is er voldoende opbergmogelijkheid. Verder is er een volwaardige slaapkamer welke is voorzien van een dakraam, waardoor er voldoende daglicht toetreding is. 

Aanvaarding in overleg

Kenmerken