Omschrijving

Strak, rustig en vrij.

 
Heerlijk rustig gelegen twee onder één kap woning met ruime vrijstaande garage grenzend aan groen achterzijde. 

Indeling 
Via de oprit met ruime overkapping voorzien van lichtkoepels, betreedt u de woning aan de zijkant. In de hal is de toilet met fontein, meterkast, de doorgang naar de woonkamer en de achtertuin. Aan de voorzijde is de woonkamer gesitueerd met veel raampartijen waardoor er een prettige lichtinval is. De half open keuken gelegen aan de achterzijde van de woning kijkt uit op de tuin en het achter gelegen gemeentelijk groen. De keuken is modern en voorzien van de benodigde inbouw apparatuur. Tevens is er een inbouwkast en een grote trapkast. In de woonkamer is de afgesloten trapopgang naar de verdieping. 

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een uitgebouwde compleet uitgeruste luxe badkamer met dakkapel. De badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche, tweede toilet en een wastafel meubel. 

De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Op de overloop is de opstelplaats voor de centrale verwarming en de wasmachine. Op deze verdieping is ook de ruime vierde slaapkamer. Achter de schotten is voldoende opbergruimte en er is tevens nog een praktische bergzolder gerealiseerd. 

De achtertuin is diep en gunstig gelegen ten opzichte van de zon op het noordoosten. Achterin de tuin is recent een ruime hoogwaardige veranda gebouwd welke is voorzien van elektra. 

Bijzonderheden: 
-Ruim perceel 277 m2 
-Zonnige tuin grenzend aan gemeentelijk groen met veranda
-Vrijstaande garage
-Hoogwaardige keuken
-Hoogwaardige badkamer
-Zeer goed onderhoudsniveau en afwerkingen 
-Gunstige locatie nabij sportvelden en scholen

Bijzonderheden

Strak, rustig en vrij

Kenmerken