Omschrijving

Ruimte geboden!

Deze twee onder een kap heeft een praktische uitbouw aan de achterzijde, gemoderniseerde badkamer en vier slaapkamers. De tuin is op het westen gelegen is onderhoudsvriendelijk. Het totale perceel is groot 215 m2.

Woonhuis:

Entree via zijkant woonhuis, centrale hal met toegang tot woonruimte en toiletruimte op begane grond, vaste trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is in L-vorm en is voorzien van een eiken parketvloer. De half open keuken aan de achterzijde is gedateerd maar functioneel. Praktisch is de aangebouwde bijkeuken met doorgang naar de garage. 

Op de eerste verdieping bevindt zich een gemoderniseerde badkamer met inloopdouche, badkamer meubel en tweede toilet. De drie slaapkamers zijn licht en keurig afgewerkt. Een van de slaapkamers doet dienst als waskamer en heeft een wasmachine aansluiting. 
De tweede verdieping bestaat uit een overloop en vierde slaapkamer. Bergruimte treft u aan achter de knieschotten
De achtertuin op het westen is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een tuinhuis. Parkeren is mogelijk op de eigen oprit en parkeerplaatsen in de nabijheid.

De ligging is nabij landgoed de Gelder aan een rustige straat en hierdoor kindvriendelijk. Aan de achterzijde grenst het aan gemeentelijk groen met een speeltuintje.

Kenmerken