Beschrijving

Gezin met kinderen of senior?

Deze in 1998 gebouwde semi bungalow is zeer goed met liefde onderhouden en is met recht levensloopbestendig. Voldoende ruimte voor een gezin maar ook zeer geschikt voor gezinnen waarbij de kinderen inmiddels het huis hebben verlaten.. Alle voorzieningen zijn op de begane grond aanwezig, daarnaast zijn er nog twee ruime slaapkamers op de verdieping. De overloop op de verdieping is ruim genoeg voor een tweede badkamer. De tuin op het zuidwesten is zeer ruim waardoor uitbouwen op de begane grond ook een optie is voor het verruimen van het woonoppervlak.

Wijk de Krijtenberg is een wijk met een speelse indeling met veel groen. Wijhe zelf is een geliefde woonomgeving vanwege de ligging aan de IJssel, de aanwezigheid van een treinstation de bosrijke omgeving. De grotere steden Deventer en Zwolle zijn om de hoek.
Indeling:

Woonhuis

Via een ruime hal zijn de slaapkamer en de woonkamer bereikbaar. De slaapkamer met een breedte van 3,4m en een lengte van 4,9m  heeft aansluitend een badkamer. Deze is praktisch met inloopdouche en een wastafel. De woonkamer met aan drie zijden lichtinval is in L-vorm en staat in verbinding met de dichte keuken. De muur tussen de keuken en woonkamer is een niet dragende muur en kan dus eenvoudig verwijderd worden. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en geeft een fijn uitzicht op de tuin. De bijkeuken met ruimte voor ondermeer de wasmachine staat in verbinding met de tuin. Ook via de openslaande deuren in de woonkamer is de tuin bereikbaar.

Op de verdieping zijn zoals gezegd twee ruime slaapkamers met beiden een vloeroppervlak van circa 18m2. De overloop heeft een riante kastenwand, daarnaast is er nog een technische ruimte.

Garage

De garage is gelijktijdig met het huis gebouwd. De garage is voorzien van warm en koud water, een betonvloer en een roldeur.

Tuin

De tuin bestaat voor een ruim deel uit gazon die gemaaid wordt door een robot. Achter de garage is nog en moestuin, niet ruim genoeg om zelfvoorzienend te leven maar het is een start. Terrassen zijn er direct achter het huis en achterin de tuin. Het totale perceel is 581m2 groot.

Is deze fijn gelegen en liefdevol onderhouden semibungalow iets voor U?

Kenmerken