Beschrijving

Ruime, brede tussenwoning

Deze uitgebouwde tussenwoning staat in Wijhe op de Boerhaar. De bouw is verzorgd door bouwbedrijf Vosman in 2010 wat garant staat voor kwaliteit. Met een breedte van 6 meter en de buitenafwerking en kozijnen in kunststof is het comfortabel en aangenaam wonen. De achtertuin is voorzien van een veranda.

Eenmaal binnen in de woning valt gelijk de ruimte op. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van Zanussi apparatuur zoals een vaatwasser, brede afzuigkap met kookplaat, combi grilloven en koelkast. De keuken is afgewerkt met een granieten aanrechtblad en voorzien van vloerverwarming net als in de hal. 

De woonkamer staat in verbinding met de op het oosten gelegen tuin middels een schuifpui. Aan de achterzijde is een praktische bijkeuken gerealiseerd gelijktijdig met de bouw.  Verder is er nog een trapkast voor extra bergruimte.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer heeft ook vloerverwarming en is voorzien van en douche, tweede toilet, badkamer meubel en een ligbad. De slaapkamers hebben een goed oppervlak waarvan de kleinste circa 10m2 is.

Op de tweede verdieping is ruimte voor de technische installaties. Hier kan eenvoudigweg een vierde slaapkamer worden gerealiseerd.

Kenmerken