Verkoop

De waardebepaling is de meest aangename manier om kennis te maken met DW Makelaardij en te kijken of onze werkwijze bij uw wensen aansluit.

Wat kunt en mag u van ons verwachten.

Naast het feit dat DW Makelaardij een expert is op het gebied van aankoop en taxatie, omvat het pakket van DW natuurlijk ook de verkoop van uw object. Hiervoor geldt ook de 100% betrokkenheid en stellen we voor elk object afzonderlijk een verkoopplan op. Naast het feit dat iedere bewoner uniek is geldt dit des te meer voor de woning en de woonomgeving, dit moet naar voren komen in de presentatie. Een woonboerderij vergt dan ook een geheel andere aanpak als een tussenwoning.

Bij DW makelaardij kunt u gebruik maken van deeldiensten of het gehele traject uit handen geven zodat u maximaal ontzorgd bent.

Full service aanpak:

Met deze aanpak bent u verzekert van professionele begeleiding van het begin tot het eind zonder verassingen of extra kosten achteraf. Na de opdracht gaan wij volop voor u aan de slag om voor u het beste resultaat in een zo kort mogelijk tijd te realiseren, dit is niet alleen voor u goed maar ook natuurlijk voor ons kantoor. We leunen dan ook zeker niet achterover als uw woning gepresenteerd is.

Aanpak

Na een eerste gesprek waaruit een indicatieve waarde is gekomen gaan we het object volledig in kaart brengen, hier nemen we alle juridische zaken in mee alsmede de onderhoudstoestand en de verdere mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden die het object bied.

Het in kaart brengen van mogelijke bijzondere zaken betreffende uw woning op het gebied van milieu aspecten, juridische aspecten, privaat- en publiekrechtelijke aspecten en overige relevante zaken neemt wat tijd in beslag. Het is echter van het grootste belang dat dit zorgvuldig gebeurd, het moet zo zijn dat als uw woning verkocht is er geen problemen ontstaan waardoor u later toch een veel lagere prijs ontvangt of dat u de woning weer terug dient te nemen.

Na deze fase bepalen we de verkoopwaarde en de verkoopstrategie in overeenstemming met u. Hierbij bespreken we het verdere verloop en hoe wij denken dat we uw woning het best kunnen presenteren.

Uw woning wordt op de diverse woningsites gepresenteerd waaronder FUNDA, Social Media zoals Facebook en Twitter en onze eigen site, en er worden goede brochures gemaakt. Verder zijn er diverse mogelijkheden zoals extra adverteren, flyers uitdelen enzovoort enzovoort. DW Makelaardij is een actieve en creatieve makelaardij die uw huis binnen een zo kort mogelijke periode probeert te verkopen.

Aanpak op basis van deeldiensten:

Met deze aanpak bent u verzekert van professionele begeleiding waar u dat nodig acht. U krijgt alleen ondersteuning in bepaalde van tevoren afgesproken onderdelen van het verkoopproces. Het voordeel van deze aanpak is kostenbesparing voor u als verkoper met wel een makelaarskantoor om op terug te vallen. Aangezien dit een maatwerk pakket is zijn er geen richtlijnen te geven voor wat betreft de kosten.