Verkoop

De waardebepaling is de meest aangename manier om kennis te maken met DW Makelaardij en te kijken of onze werkwijze bij uw wensen aansluit.

Wat kunt en mag u van ons verwachten.

Naast het feit dat DW Makelaardij een expert is op het gebied van aankoop en taxatie, omvat het pakket van DW natuurlijk ook de verkoop van uw object. Hiervoor geldt ook de 100% betrokkenheid en stellen we voor elk object afzonderlijk een verkoopplan op. Naast het feit dat iedere bewoner uniek is geldt dit des te meer voor de woning en de woonomgeving, dit moet naar voren komen in de presentatie. Een woonboerderij vergt dan ook een geheel andere aanpak als een tussenwoning.

Bij DW makelaardij kunt u gebruik maken van deeldiensten of het gehele traject uit handen geven zodat u maximaal ontzorgd bent.

Veranderende markt vraagt om vaste LAGE tarieven.

Uw betrokken voordelige Full-Service NVM Makelaar van Salland

Duidelijke tarieven zonder extra verrassingen.

Opstartkosten:

€ 450,-voor de uitgebreidste FUNDA plaatsing

* Professionele fotorapportage

* 360 graden fotografie

* Hoogte fotografie

* Video

* Plattegronden 2d en 3d

Verkooptarief:
* € 2.050,- voor woningen tot € 200.000,- 
* € 2.450,- voor woningen tot € 250.000,-
* € 2.850,- voor woningen tot € 300.000,- 
* € 3.250,- voor woningen tot € 400.000,-
* € 3.650,- voor woningen tot € 500.000,-
Voor woningen boven €500.000,- verkooptarief in overleg.

Er komen géén bijkomende kosten bij, dus géén verrassingen achteraf. Transparant en helder!

Bovengenoemde bedragen zijn inclusief BTW en uitsluitend van toepassing voor gemeente Olst-Wijhe en gemeente Raalte en alleen nieuw in de verkoop te nemen woningen.

 

Aanpak op basis van deeldiensten:

Met deze aanpak bent u verzekert van professionele begeleiding waar u dat nodig acht. U krijgt alleen ondersteuning in bepaalde van tevoren afgesproken onderdelen van het verkoopproces. Het voordeel van deze aanpak is kostenbesparing voor u als verkoper met wel een makelaarskantoor om op terug te vallen. Aangezien dit een maatwerk pakket is zijn er geen richtlijnen te geven voor wat betreft de kosten.