Verkoopbegeleiding

Het kennismakinggesprek is de meest aangename manier om kennis te maken met DW Makelaardij.

We kijken hoe we uw wensen bij onze werkwijze aan kunnen laten sluiten. In dit gesprek komen de verschillende aspecten van de verkoop van uw huis aan bod. U hoort onze visie op de waarde van het huis en welke mogelijkheden er zijn voor een geslaagde verkoop. Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos.

De huidige veranderende en bijzondere markt vraagt om vaste tarieven. Uw betrokken voordelige Full-Service NVM Makelaar heeft duidelijke tarieven zonder extra verrassingen.

Bij DW Makelaardij kunt u gebruik maken van deeldiensten of het gehele traject uit handen geven zodat u maximaal ontzorgd bent.

Wat kunt u en mag u van ons verwachten.

1. Beoordelen en positie kiezen

Uw makelaar stelt grondig vast voor welke doelgroep uw woning relevant is. Hij stelt alle sterke en zwakke punten vast. De woning wordt bekeken op bouwkundige staat, het onderhoud, het afwerkingsniveau, de ligging en eventuele gebreken of erfdienstbaarheden. We slaan ook acht op de geschiedenis, de architectuur en alle andere zaken die uw woning karakter geven. DW Makelaardij is ervaren en op de hoogte van de actuele prijsontwikkelingen en het aanbod van de markt. Al deze zaken bij elkaar bieden inzicht om uw positie te bepalen, de doelgroep te specificeren en op basis hiervan de vraagprijs te formuleren.

2. Publicaties

Vervolgens plannen we de volgende activiteiten;

  • het maken van een professionele fotoreportage van de woning en de directe omgeving inclusief 360 graden fotografie, hoogte fotografie en een video
  • het maken van 2D en 3D plattegronden
  • het schrijven van een inspirerende verkooptekst
  • actieve zoekers uit ons bestand op de hoogte stellen van deze verkoop
  • indien gewenst plaatsen wij uw woning op Funda en/of de raampresentatie in de etalage van ons pand in Wijhe en Heino
  • indien gewenst plaatsen wij een verkoopbord bij uw woning
  • indien gewenst plaatsen wij uw woning op Social Media van DW Makelaardij

3. Bezichtigingen en contact

Gegadigden nemen contact met ons op en op een voor u geschikt moment plannen we de bezichtigingen in. We nemen ruimschoots de tijd om gegadigden rond te leiden en denken actief mee met de wensen van deze potentiële kopers. Na de bezichtiging nemen we contact met u op en stellen we u op de hoogte van de eerste indruk en bevindingen. We houden ook een vinger aan de pols bij de gegadigden. Zodra het tot een bieding komt, adviseren we u over de verkoopprijs en de eventuele voorwaarden. We behartigen uw belangen.

4. Koopovereenkomst

Zodra de prijs en de voorwaarden overeengekomen zijn, leggen we deze afspraken vast. De koopoverkomst wordt opgesteld en met u doorgenomen. Hier besteden we aandacht en tijd aan zodat onaangename verassingen en/of onduidelijkheden voorkomen worden. De koopovereenkomst wordt vervolgens door beide partijen ondertekent. Na de ondertekening zorgen wij dat de notaris de leveringsacte kan opstellen.

Op de dag van de overdracht staan we u terzijde bij de eindinspectie van uw woning. De juridische overdracht vindt plaats bij de notaris.

Heeft uw nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Aanpak op basis van deeldiensten:

Mocht uit het vrijblijvende kennismakingsgesprek blijken dat deeldiensten bij u passen, dan is dit zeker mogelijk. U krijgt alleen ondersteuning in bepaalde van tevoren afgesproken onderdelen van het verkoopproces. Het voordeel van deze aanpak is kostenbesparing voor u als verkoper met wel een makelaarskantoor om op terug te vallen. Aangezien dit een maatwerk pakket is zijn er geen richtlijnen te geven voor wat betreft de kosten.

Ik wil meer weten